Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 14-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Dopravu máte ZDARMA
Blog
Jak Vám může Kolagen komplex pomoci při zvyšování imunity?
22.03.2020 kolagen
Jak Vám může Kolagen komplex pomoci při zvyšování imunity?
Právě náš imunitní systém rozhodne, zda onemocníme nebo ne, a jaký bude mít ONEMOCNĚNÍ průběh.... číst celé
Je náš kolagen vhodný na vlasy  a nehty?
22.02.2020 kolagen
Je náš kolagen vhodný na vlasy a nehty?
Zákazníci nás často ptají zdali je náš kolagen vhodný na pevné vlasy a nehty? Odpověď naleznete v článku níže. číst celé
Proč naše výrobky s kolagenem obsahují vitamín C?
29.01.2020 kolagen
Proč naše výrobky s kolagenem obsahují vitamín C?
Kolagen se v těle nebude vytvářet bez jednoho klíčového vitamínu a tím je ... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Life Vitaplus s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1 IČ: 08501661, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 319962 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@lifevitality.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte informace o novinkách, akcích a slevách!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Poznejte nás lidé v lifevitality.

Zuzka - majitel

Tom - majitel

Sídlo firmy

Rybná 716/24 Staré Město

110 00 Praha 1

Korespondenční adresa:

Prostřední Lánov 321

54341 Lánov

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora lifevitality
(Po-Pá, 14-17 hod.)
© Life Vitaplus s.r.o. 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz