Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Již brzy nové produkty
10.08.2020 kolagen
Již brzy nové produkty
Připravujeme pro Vás nové výrobky více info v článku... číst celé
Jak Vám může Kolagen komplex pomoci při zvyšování imunity?
22.03.2020 kolagen
Jak Vám může Kolagen komplex pomoci při zvyšování imunity?
Právě náš imunitní systém rozhodne, zda onemocníme nebo ne, a jaký bude mít ONEMOCNĚNÍ průběh.... číst celé
Je náš kolagen vhodný na vlasy  a nehty?
22.02.2020 kolagen
Je náš kolagen vhodný na vlasy a nehty?
Zákazníci nás často ptají zdali je náš kolagen vhodný na pevné vlasy a nehty? Odpověď naleznete v článku níže. číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Life Vitaplus s.r.o., se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1 IČ: 08501661, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 319962 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte informace o novinkách, akcích a slevách!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Poznejte nás lidé v lifevitality.

Zuzka - majitel

Tom - majitel

Sídlo firmy

Rybná 716/24 Staré Město

110 00 Praha 1

Korespondenční adresa:

Prostřední Lánov 321

54341 Lánov

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora lifevitality
(Po-Pá, 8-17 hod.)
© Life Vitaplus s.r.o. 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz